01 december 2006

nog 43 uur..

Gezien velen me gevraagd hebben iets van me te laten horen als ik aan de andere kant van onze planeet rondwandel, heb ik deze blog opgezet.

Het is de bedoeling om hier op regelmatige basis af en toe een stukske tekst achter te laten zodat jullie enerzijds mijn spoor kunnen traceren en anderzijds zouden kunnen vaststellen dat ik nog niet van de aardbol gevallen ben. In de mate dat de faciliteiten aanwezig zijn, zal ik ook af en toe eens een schoon fotooke de wijde wereld insturen, kwestie van jullie allemaal jaloers te maken terwijl jullie aan het schudden en beven zijn van de kou.

Maar goed, we zijn nog zo ver niet. Ik had gedacht deze avond mijn zak te pakken, maar gezien arbeit frei macht, ben ik er nog in de verste verte niet aan begonnen. Eerst nog een paar lijntjes code en documentatie neerpoten. hip hoi.
Morgen staat er eerst nog 8 uurtjes mezelf door het werk worstelen op het programma, gevolgd door 3 drinks en een familiebezoekje. Rock 'n roll gescheduled in een PDA. Het is eens wat anders..

En dan, zaterdag die vlieger op. Brussel-Londen-Singapore-Perth. 24 uur puur reisplezier vergezeld van een 7 uur durende voorwaarste tijdsprong.

Dus binnen 67 uur zet ik voet op Australische grond. En dan, dan horen jullie wel hoe het verder gaat.. maar nu eerst nóg een beetje werken.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Help! A zombie in Australia!

Geert

Anoniem zei

Hopelijk kun je tijdens die 'uurtjes vliegen' je slaapachterstand wa inhalen.........
Ma

Anoniem zei

De groetjes aan Hilde De Baerdemaeker!!!

Anoniem zei

Klankbord ;-)

ga ervoor, ge hebt het dubbel en dik verdiend zo lekker lang genieten van wat verlof
en ondertussen zullen wij alles wel draaiende houden

knuffel die kangoroos maar en ga op zoek naar de echte maori's

ogen open, neus open, oren open en mondje dicht... genieten maar

Steven zei

Ik zal Hilde De Baerdemaeker ne keer tegen mijne gilét trekken als ik ze tegenkom, al vrees ik dat ik dan ondertussen beter richting de west-vlaanders rijd ;-)

Anoniem zei

Hallo, terwijl je daar hoog in de lucht hangt, misschien wel in dromenland gedoken denken we aan u...mooi hé !!! We willen graag zeggen: pas goed op jezelf en daar goed zorg van jezelf en voor de rest, geniet, geniet.... ene wil je daar ook met dubbele ogen rondkijken om ons dan veel te vertellen, want wij geraken zeker zover niet.... T. Edith en N. Robert